• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новости
  • Вітаємо молодшу хореографічну групу «Світанок» з почесним ІІІ місцем в Обласному фестивалі – конкурсі дитячої хореографії «Веселі закаблуки»!

Вітаємо молодшу хореографічну групу «Світанок» з почесним ІІІ місцем в Обласному фестивалі – конкурсі дитячої хореографії «Веселі закаблуки»!

2017-11-20

З метою пошуку та підтримки здібних, обдарованих та талановитих дітей і молоді 18 листопада 2017 року в м.Запоріжжя проводився Обласний фестиваль – конкурс дитячої хореографії «Веселі закаблуки». Маленькі учасники фестивалю ОНЗ Нововасилівський НВК «Гармонія», молодша хореографічна група «Світанок» з танком «Цукерки», зайняли почесне ІІІ місце. Ми вітаємо переможців, а також їх керівника Попову Олену Валеріївну. Адміністрація, батьки, хореографічний колектив ОНЗ Нововасилівський НВК «Гармонія» висловлюють щиру подяку спонсорам : Голубєву Андрію Павловичу, Степанову Сергію Анатолійовичу, Костяку Василю Михайловичу, Лосенко Ігору Івановичу, Димитрову Олексію Олександровичу за надання матеріальної допомоги на пошиття віночків як елементу українського костюму. А також хореографічний колектив ми висловлюємо щиру подяку директору НВК «Гармонія» Хрипченко Ніні Володимирівні та голові селищної Ради Фефелову Сергію Леонідовичу за організацію поїздки до м.Запоріжжя.

/Files/images/17.jpg

Кол-во просмотров: 305

Комментарии