9 Травня - День Перемоги

2013-05-08

/Files/images/den_pobedyi/10.jpg Мітинг біля Меморіалу Слави.

До 68-ї річниці Перемоги у Нововасилівському НВК «Гармонія» проведено акцію «Пам’ятаємо. Шануємо. Пишаємось» в рамках якої упорядковано братську могилу воїнів, загиблих за визволення Нововасилівки, організовано вітання дітей війни, членів родин ветеранів війни.

З учнями проведено бесіди «Свято Перемоги».

Учні 5-7 класів відвідали шкільний краєзнавчий музей з екскурсією «Дороги війни» (класні керівники Паскалова Т.В., Черемісіна Л.В., Задирака О.Ю., Жержерунова О.П., Шабанова Л.І, Баранова Н.П.).

Вчитель російської мови та літератури Лунєгова К.П. разом з вихованцями гуртка «Червоні вітрила підготовила та провела літературно-музичну композицію «Пам’ятає світ врятований …». З цією композицією учні виступили також перед батьками.

Керівник історико-краєзнавчого гуртка «Патріот» Попова Г.Є. з вихованцями провела загальношкільну лінійку «Не жінки придумали війну».

Старшокласники взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Перемоги в с.Чапаївка Токмакського району.

9 травня 2013 року педагогічний колектив, учні, працівники школи взяли участь в урочистій ході, підключившись до суспільно-патріотичній акції «Георгиевская лента», до Меморіалу Пам’яті в с.Нововасилівка та мітингу з нагоди Дня Перемоги, де поклали квіти до могили загиблих воїнів. На урочистому мітингу виступили також учні школи, старшокласники стали учасниками вахти Пам’яті.

В шкільній бібліотеці для учнів підготовлено тематичну виставку літератури «Вклонися, мій травню, солдатським могилам».

У святкові дня над Нововасилівським навчально-виховним комплексом «Гармонія» було піднято Державний Прапор України.

Кiлькiсть переглядiв: 418

Коментарi